Innováció és technológia

Az NJL6128BEV busz intelligens közlekedési rendszereket és a legújabb technológiai fejlesztéseket használja a hatékony útvonaltervezés és az okos közlekedési megoldások érdekében.

A Wi-Fi kapcsolat lehetőséget nyújt az utasoknak, hogy kapcsolatban maradjanak és élvezhessék a vezeték nélküli internetet az utazás alatt.

Az NJL6128BEV busz a legújabb biztonsági funkciókat és vezetéstámogató rendszereket használja a maximális utasbiztonság és kényelem érdekében.
A Skywell NJL6128BEV busz futóműve speciálisan tervezett és fejlesztett rendszer, amely magas színvonalú vezetési stabilitást, kényelmet és biztonságot biztosít az utasok számára.
Felfüggesztés
Az NJL6128BEV busz felfüggesztése optimalizált és rugalmas, hogy megfeleljen a városi közlekedés kihívásainak. A felfüggesztési rendszer csökkenti az úthibák okozta rázkódást és rezgést, így javítva az utazási kényelmet.
Kormányzás
A busz kormányzása pontos és könnyed, lehetővé téve a sofőrnek a könnyű és sima manőverezést városi környezetben. A kormányzási rendszer a pontos irányítást és a kiváló kezelhetőséget biztosítja.
Fékrendszer
Az NJL6128BEV busz rendelkezik egy fejlett fékrendszerrel, amely hatékony fékezést és biztonságot nyújt. A rendszer lehetőséget biztosít a regeneratív fékezésre, amely visszanyeri és visszatölti az energia az akkumulátorba, így javítva a busz hatékonyságát.
Keréktárcsák és gumiabroncsok
A busz keréktárcsái és gumiabroncsai tervezettek a megbízható teljesítmény és a biztonságos közlekedés érdekében. A kiváló minőségű anyagok és a megfelelő tapadás biztosítása hozzájárul a busz stabilitásához és optimális vezetési élményéhez.
Előző
Következő

Hosszúság – Szélesség – Magasság (mm)

12200x2550x3300

Ülőhelyek száma

31

Állóhelyek száma

56

Súly

12660 Kg

Maximum össztömeg

19500 Kg

Üzemanyag

Elektromos

Gyártó

Skywell

Kategória

M3

Kiemelkedő külső

Az NJL6128BEV busz modern és vonzó külseje magabiztosan megjeleníti az elektromos közlekedés jövőjét.

Tágas utastér

A buszon tágas utastér található, kényelmes ülésekkel és elegendő térrel a kényelmes utazás érdekében.

Fenntarthatóság

Az NJL6128BEV busz elektromos meghajtással rendelkezik, ami a károsanyag- kibocsátás teljes mentességét jelenti, így hozzájárulva a tiszta levegő és az egészségesebb városi környezet megteremtéséhez.

Hatékony üzemidő

A busz nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú távolságot képes megtenni egyetlen töltéssel, jellemzően 400-600 kilométeres hatótávolsággal.

Gyors töltési lehetőség

Az NJL6128BEV busz kompatibilis a gyors töltési infrastruktúrával, ami rövid töltési időt és minimális üzemszünetet eredményez, optimalizálva a busz kihasználtságát.

Kérjen ajánlatot